iSquint

iSquint voor Mac

Video converter voor je iPod of iPhone

Met iSquint bewerk je video's zodat ze goed op je mobiele toestel af te spelen zijn. Voor de iPhone en iPod is namelijk een apart formaat vereist, genaamd mp4. ISquint laat je alles makkelijk naar dit formaat omzetten.Je sleept heel simpel de te...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Snel en makkelijk in gebruik

TEGEN

  • Hoge kwaliteit werkt niet naar behoren

Niet bijzonder
5

Met iSquint bewerk je video's zodat ze goed op je mobiele toestel af te spelen zijn. Voor de iPhone en iPod is namelijk een apart formaat vereist, genaamd mp4. ISquint laat je alles makkelijk naar dit formaat omzetten.

Je sleept heel simpel de te converteren files iSquint in. Daarna beslis je over de kwaliteit van de te bewerken video. Er zijn 5 verschillende conversie-soorten; van mini (lage kwaliteit) tot idioot (hoge kwaliteit). Met de H.264-codering krijg je nog hogere kwaliteit video's. Vervolgens upload je via iTunes de bestanden naar je iPhone of -Pod.

Maar hier zit meteen het mankement van iSquint. Toen wij een filmpje op lage kwaliteit converteerden, ondervond iTunes geen enkele problemen om deze naar de telefoon te sturen. Bij hogere kwaliteiten daarentegen, lukte het ons niet eens om de video's in iTunes te openen, laat staan te verzenden. Het lijkt er op dat iSquint hier even de plank heeft misgeslagen.

Het is fijn om een programma te hebben dat makkelijk je video's geschikt maakt voor je mobiele apparaat. Alleen is het erg jammer dat iSquint een paar steken laat vallen als het gaat om de films in hoge kwaliteit. Stel je niet zulke hoge eisen, dan is dit een handig programma.

Meeste downloads Muziek & Radio voor mac

iSquint

Download

iSquint 1.5.2

Beoordelingen about iSquint

  • door Anonymous

    iSquint werkt ook in hoge kwaliteit. IK heb iSquint gebruikt om 1,5 Gb .avi te converteren naar mp4 voor gebruik op de iPad. En het werMeer

Promotie×